Kerkgebouw
De kerkzaal is recent (2021) gerestaureerd. In deze kerkzaal zijn prachtige historische elementen zoals de Guntersteynbank, het (ook gerestaureerde) orgel en de preekstoel, aanwezig. Voor de preekstoel is een verhoogd (circa 20 cm) podium aanwezig. De kerkzaal beschikt over 250 zitplaatsen. Doordat de stoelen los geschakeld zijn, kan elke gewenste opstelling gerealiseerd worden. De kerkzaal beschikt over een moderne regietafel, waar vandaan de camera’s, presentatieschermen en geluid geregeld worden. Presentaties kunnen dus live uitgezonden worden.

De kerkzaal is voorzien van een gestuurd ventilatiesysteem en wordt verwarmd met behulp van comfortabele vloerverwarming.
Er is tijdens de restauratie veel aandacht besteed aan de akoestiek. Een ingenieursbureau heeft er voor gezorgd dat er een warme akoestiek aanwezig is, waarin spraak en muziek volledig tot hun recht komen.

In combinatie met het achterliggend kerkelijk centrum kunnen hier bijeenkomsten, concerten, onderwijs en culturele activiteiten gefaciliteerd worden.